Meedoen

Bij Conductors Band draait alles om meedoen en samen muziek maken. Lijkt het je leuk mee te doen? Neem dan contact met ons op.

Meedoen met de Conductors Band kan op een aantal manieren. Het kan door het volgen van een workshop, door het bezoeken van een concert, door het bijwonen van een teaparty of door ons uit te nodigen om een onderdeel van een festival te verzorgen. Ook is het mogelijk om via deze website je muzikale vaardigheden op het gebied van improviseren te vergroten: zie vrij toegankelijke materiaal: Tools 4 moods.

Onlangs is een workshop gegeven aan het conservatorium in Groningen. Lees over deze workshop het nieuwsbericht. of lees de infomatie die de studenten vooraf kregen.

Agenda

Bezoek een interactief 1.5 meter concert van de Conductors Band. De bandleden maken samen met het publiek muziek en geven elkaar beurtelings aanwijzingen.   Bekijk onze agenda, of neem contact op via: info@rapucation.eu.

Op aanvraag komt Johan ’t Hart met deze theepot bij u langs voor een Teaparty waarbij we samen improviseren en elkaar aanwijzingen geven. Neem contact op voor een afspraak.